Wantrouwen, een nieuw begin. || 1\3

Morgen hebben Arjen, Fleuri en ik een fotoshoot voor een blad, om zes / zeven pagina’s zou het gaan. Ze willen een portret van mij maken, van wie ik ben, wat ik doe als werk, wie ik ben als moeder, mijn relatie met Arjen en mijn vreemde relatie met de media. Ik heb best wel wat meegemaakt als meisje van 26, ongebruikelijke situaties. Of ik daar zelf nou zoveel invloed op had, of dat ik door andere in die situaties werd gebracht, heb ik mij vaak ergens uit moeten vechten. Ondanks dat ik momenteel blij ben met het werk dat ik doe als social influencer (vijf sterren accommodaties opzoeken met mijn gezin) en ik gelukkig ben met mijn liefde, blijft er altijd een soort angst wat mij tegen houd om te kunnen stoppen rekening te houden met mensen met wie ik absoluut geen rekening wil houden. Waarom kan ik zo ongerust zijn over bepaalde dingen, waarom kan ik sommige situaties niet loslaten, en blijft die angst en dat wantrouwen in opnieuw mensen leren kennen hangen. En blijf ik een blij gezicht opzetten in situaties waarin ik écht niet blij ben. 

330173CC-9FA0-4147-B122-4AC8DEE5E6B4

Mijn voorbeeld, Romy Schneider.

Ik leg vrij makkelijk contact, ik ben in dat opzicht spontaan, brutaal en ondernemend. Ik benader de Hotels waar ik verblijf voor BiEN*VENUE de serie altijd zelf. Ik spreek met onwijs veel verschillende mensen, het begint altijd bij de receptie die mij doorsturen naar de pr & marketing afdeling.. daar word wéér iemand van een van de managers erbij betrokken en om toestemming gevraagd, vervolgens moet ik mijn voorstel na zes keer verteld te hebben nog een keer overtuigend en commercieel overbrengen en is het afwachten op een “We zien erg uit om u op .. te ontvangen”  of ” Helaas is hier momenteel geen ruimte voor”, en dan is nog maar de vraag of ik daar genoegen mee of nóg een keer mijn best doe of eigenlijk het erbij laat zitten en een andere uitnodiging accepteer. Ik ben een strijder, ik doe alles op eigen kracht, een leider, ondernemend, ik put kracht uit wat ik weet te behalen. Maar ik ben net zo goed een dromer, een denker, en neem bepaalde keuzes goed in overweging voordat ik een knoop doorhak. 

BDA65CF3-8554-44AC-BF4D-DCAFB7FF2F9F

St. Gerlach Limburg nov. 2017 Binnenkort te zien op Bien*Venue.

 

Ik had een dubbel gevoel over de fotoshoot, in de eerste instantie zei mijn gevoel niet doen.  Maar was dat angst door wat ik eerder heb moeten meemaken? dat mensen over mijn naïeve open houding, en dromerige visie waarin ik mensen altijd mee wilde nemen, op een valse manier misbruik wilde maken, dat groepje mensen wat elkaar hoog houdt maar eigenlijk niemand anders de schijnwerpers gunt? Ik krijg vaker interview verzoeken van bladen, met name roddelbladen, dus dan krijg je ook te maken met ” roddel journalistiek ”, en daar pas ik voor, die fout heb ik eerder gemaakt. Daarin word niet verteld wat je graag wilt zeggen, of wat je daadwerkelijk deelt, nee daarin wordt gezegd wat je vooral niet hebt gezegd maar wat wel voor sensatie zorgt en diegene centen oplevert. Het is neppe media, roddelmedia. Maar er bestaat ook nieuwsmedia, en dat is wél interessant maar ook die mensen laat ik niet snel toe. 

B221A753-611D-46E7-B86C-39B2B1677041

Tot dus afgelopen week en ik in gesprek ging met Marije, hoofdredactrice van een blad waarvan ik eigenlijk wel vond dat ik die titel mag dragen en met trots. Ik wilde alleen met haar spreken want anders werkte ik hier niet aan mee. Dus ging ik in gesprek, ik organiseerde zelf een mooie suite bij de Morgan&Mees om haar in comfort en luxe te ontvangen, ook om Fleuri de ruimte te geven om te spelen. Ik wilde het haar naar haar zin maken, bestelde koffie, water en een croissant. Liefste Fleurietje was bij me en dat was echt heel fijn, dat gaf me enigszins nog wat rust. Ze kwam binnen met een lieve blik, mooie uitstraling, slank postuur en prachtige lange blonde haren. Het gesprek liep fijn, voor de zekerheid nam ik het zelf ook op zodat ik zeker wist dat ze, mocht ze toch een slechte intentie hebben in dat interview, mij niet anders kon neerzetten dan ik daadwerkelijk deed of zei. Maar ook om van deze beleving een backstage video te maken. Ik kan een voorbeeld zijn voor mensen in wat ik heb meegemaakt, wanneer er een bepaald beeld van je word gecreëerd en jij het daar niet bij laat zitten, dat vergt geduld, kracht, en enorm veel doorzettingsvermogen. 

image

Morgen is de fotoshoot, eigenlijk heb ik daar geen zin omdat ik geen ruimte voel mezelf te zijn en de fotograaf niet bepaald open staat voor mijn visie in de soort foto’s die er worden gemaakt, en mij vooral word verteld wat ik moet doen, en wat ik niét moet doen. Je wilt mij op de foto zo puur mogelijk, laat mij dan puur zijn in waar ik mij fijn in voel. Maar we zien wel hoe het loopt.. ik laat ze bij ons thuis fotograferen want ze willen per sé een ”huiselijke sfeer”, maar liever regel ik ook zelf de fotograaf, en een locatie waarbij ze niet té dicht bij ons komen. Marije stelde mij in een app nog gerust, ik vertrouw.. ik wil haar kunnen vertrouwen, ze komt lief en bijzonder over maar nu word het dus spannend en krijg ik het weer benauwd, ik krabbel terug..

 

 

 

To be continued ..

 

1 Comment

  • Komt goed bien! En voelt het morgen toch niet goed, Stop dan. Volg je gevoel en dOe nIets waar je niet achter staaT. Maar peobeer ook Vertrouwen te hebben en de toekomst niet te Laten bepalen door gebeurtenissen In het VERLEDEN. Je kan het!!! Dikke kus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *