Press Arjen

.

Lotte Loves Beauty
Bekend Blogster Lotte werd onder handen genomen door Arjen Huffels in zijn salon in Amsterdam. Ze schreef een leuk stukje over haar bezoek in de Salon, én haar nieuwe coupe.
lees meer..

 

Jiami
Jiami, een van de bekendste Blogger/Vloggers van Nederland kwam ook langs in Salon Huffels. Ze kreeg een prachtige make-over van Arjen Huffels. lees wat zij van haar nieuwe coupe & Salon Huffels vond.
lees meer..

 

Andrélon
Arjen Huffels schreef persoonlijk zijn adviezen voor Andrélon voor diverse kapsels.
Kan jij wel wat haar tips gebruiken? Lees hier wat arjen jouw adviseert.
lees meer.. 

 

Beautygloss
Miss BeautyGloss, wie kent haar niet ?! Arjen styled haar al een aantal jaar voor het Beauty Gloss event. Ook kwam zij een aantal keren langs in zijn salon. Hier een van haar bezoekjes in de salon.
lees meer..

 

Fashionista
Arjen Huffels is al jaren vast haarstylist voor Andrélon. Hij doet het haar van alle campagnes, haartestdagen, & commercials. Vele vrouwen willen graag gestyled worden door deze succesvolle haarstylist en gelukkig geeft Andrélon vrouwen ook die kans.
Een paar keer paar keer kun je een gratis behandeling winnen via andŕelon bij Arjen.
Zie hier één vd winnaressen.
lees meer..

 

Aranka
Blogster Aranka werd ook door andrelon uitgenodigd om langs te gaan in Salon Huffels.
Arjen toverde van een casual look, haar om, in een prachtig feestelijke kerst look.
Zie hier het resultaat!
lees meer..

 

Sharon van Bommel
Happy Highlights. Zie hier ook één van de prachtige winnaressen van Andrélon, Blogster Sharon van Bommel. Arjen maakte van haar mooie blonde lokken, een stunning look!
lees meer..

 

Andrélon
Arjen opende voor Andrélon zijn eigen Blow Dry Bar in Hoofddorp. Zie hier hoe hij een bezoeker met gekleurd haar adviseert over de heerlijke Andrélon producten van de Deluxe Lijn.
lees meer..

 

Beauty and The
Blogster Sinem Akten kreeg een VIP behandeling bij Arjen Huffels, op vrijdag de 13e!

Vele geloven erin dat deze dag ongeluk brengt, en je maar beter thuis kunt blijven. Ver weg van ladders & zwarte katten. Het eindresultaat van de VIP behandeling van Sinem was heftig, zoals ze zelf schreef ´ ik rouwde al snel om mijn afgeknipte puntjes’ , hoe dit af liep? lees het nu op haar blog.
lees meer..

 

Mac Blogster
TIP : Jeukende hoofdhuid, wat te doen? we vroegen het Top Haarstylist Arjen Huffels.
lees meer..

 

Lijfblad
Er was veel pers aanwezig bij de opening van de BlowDry Bar, ook Lijfblad schreef een leuke review!
lees meer..

 

Miss Lipgloss
Prachtige Miss Lipgloss, Een van Nederlands bekendste bloggers op dit moment ging ook langs voor een heerlijke haar behandeling bij Salon Huffels.
Lees wat zij vond van de heerlijke haarbehandeling bij arjen huffels.
lees meer..

 

‘Met Arjen Huffels, een topkapper en de vaste kapper voor Andrélon. Laatst waste en verzorgde hij mijn haar met de Andrélon Keratine lijn. Dankjewel Arjen en Andrélon, het was heerlijk – en wat ziet mijn haar er glanzend en gezond uit! Mijn onderste plukken zijn ontkleurd om de koperkleur feller te maken en dat is best droog en beschadigd, dus daar kan ik prima wat extra verzorging voor gebruiken’. meer zien> lees mijn blog.
lees meer..

 

Teddlicious
Stijl haar, maar toch krullen creeren ? en dat zónder haarlak. Arjen Huffels kreeg het weer voor elkaar.
lees meer..