Let Succes Make The Noise || About Our Moving, Luxurious Getaways And My ETOS Ambassadorship

Ola Amigo’s ! Het is weer een turbulente periode geweest hoor, neem me niet kwalijk. We zijn weer door allerlei mogelijke spannende taferelen heen gegaan, het zal eens niet zeg maar.. We zijn verhuisd, zitten midden in een verbouwing, er  komt een nieuwe salon in de stad, en Fleuri krijgt al haar derde tandje. We hebben geen vakantie dit jaar, want we openen in september ook weer een nieuwe salon, én ik ben sinds gister ambassadrice van de Etos. Bizar als ik terug kijk hoe het allemaal is begonnen.

 

                    A SMALL RETROSPECTIVE

Januari twee jaar geleden liep ik  de salon van arjen binnen, en sindsdien ben ik niet meer bij hem weg gegaan. ‘thanks martijn 😉 haha grapje ‘. Binnen drie maanden dat we met elkaar kregen raakte ik al zwanger, natuurlijk was fleuri méér dan gewenst, maar ik had nooit verwacht dat ik zo snel zwanger zou raken. Ik stopte met de pil, en een week later was het al raak. We kende elkaar nog maar een paar maanden en ik begon al flink last te krijgen van mijn zwangerschap, nog geen twee maanden later zei arjen zijn contract op van zijn vorige woning en we besloten te gaan samen wonen in het meer dan luxe Gein Zuid. Voor het jaar dat we daar gewoond hebben was die plek echt meer dan perfect, we leerde elkaar in alle rust kennen. Onze villa was groot genoeg om even je rust te pakken terwijl de ander druk aan het werk was in de salon, en we hadden een heerlijke tuin waar we de hele zomer heel erg van hebben genoten.  De laatste maanden van mijn zwangerschap zat ik echt in een cocon, en wilde ik niemand meer onder ogen komen, maar mij enkel in alle rust voorbereiden op de bevalling. Sinds Fleuri is geboren begin ik langzaam maar zeker weer een beetje de oude te worden. Ik ben de gelukkigste vrouw op aarde met de komst van ons wonder, en dat met de liefste vent die ik me ooit heb kunnen wensen. Ik ben weer begonnen met sporten, en ik ben weer volop aan het werk. Ook hebben de opnames voor het Tv Programma Kerels Met Een Kleintje veel deuren voor ons geopend.  Zelfs Fleuri haar naam staat op de populaire engelse site britt.co ( en wij zijn niet eens celebs! ). Daarover komt natuurlijk nog een uitgebreide column. Ook op social media kregen wij er veel nieuwe volgers erbij, en we zijn onwijs dankbaar dat zoveel mensen ons volgen en wij andere kunnen inspireren met wat wij doen. We zijn daardoor ook gegroeid in ons werk, en komen we steeds dichter bij alles wat we uiteindelijk willen bereiken.

.

Zelfs Fleuri haar naam staat op https://www.brit.co/101-of-the-newest-celebrity-baby-names/ op nummer #25 van meest populaire namen van celebrity’s in 2016!

.

                     SO WHAT’S NEXT?

Inmiddels is onze lieve Fleuri Amedea Valentina alweer zes maanden oud. De tijd vliegt voorbij, de afgelopen zes maanden voelen als een jaar geleden. Natuurlijk ook omdat we in korte tijd zo ontzettend veel meemaken, lijkt ook de geboorte voor mijn gevoel alweer een jaar geleden, best zonde want mis die rust samen met m’n meisje in bed, enkel wennen aan elkaar. Fleuri krijgt inmiddels al haar derde tandje, ze groeit flink en ze is er met alles maar vroeg bij. Ons huis is over een paar dagen klaar, en ik verlang nu al naar ons bubbelbad en lekker samen met Fleuri met bad eendjes te spelen. Eindelijk weer rust, na te zijn verbleven in drie *****sterren hotels en voor nu nog even in het huis van mijn vader, snak ik om ons eigen paleisje binnen te stappen en voorlopig niet meer weg te gaan. We hebben nog veel voor te bereiden, we openen in september onze nieuwe salon op de Keizersgracht (!!). Ik zal dan mede eigenaar zijn en manager van de Salon, ik heb daar onwijs veel zin in. Ook ben ik sinds gister Ambassadrice van de ETOS, daar ben ik ook heel erg blij mee en best trots op. Iedere maand ontvang ik een pakket van de aller lekkerste ETOS producten. Nu staan wij er wel om bekend dure en luxe producten te gebruiken, maar vergis je niet, eenvoud biedt soms wel meer lekkers dan alle luxe. daarover binnenkort meer. Van dat meisje waar iedereen commentaar op had, zonder mij ook maar te hebben gesproken of te kennen, naar een gelukkige mama, hardwerkende Online Influencer én binnenkort samen met mijn hubby eigenaar van een mooie salon op de grachten, best goed gedaan al zeg ik het zelf. Laat succes spreken denk ik altijd,  laten zien dat je wel degelijk slim en gedreven bent, en in alles je talent benutten en daarmee iedereen omver blazen, dat geeft pas voldoening.

                          LAST BUT NOT LEAST

Nog een week in A’dam zuid vertoeven, en dan weer lekker aan de slag. Sollicitaties online zetten, Salon inrichten, huis afmaken, tussendoor nog een aantal interviews doen, uiteraard Daily bloggen, een dagelijkse echte vlog beginnen en Last but not Least genieten met ons meisje. Het is best een struggle om niet over je grenzen te gaan in een periode die veel van je vraagt. Maar ik ben ontzettend dankbaar dat wij úberhaupt zoveel kansen krijgen in ons leven, en ondanks dat we voor veel beproevingen worden gesteld, is het achteraf gezien het allemaal waard geweest. Zolang je een doel voor ogen hebt en je daaraan vast houd, maakt het niet uit of je rechts of linksaf gaat, gaat de ene deur dicht opent er een ander, je komt er wel.


You’re a good soldier
Choosing your battles
Pick yourself up
And dust yourself off
Get back in the saddle

You’re on the front line
Everyone’s watching
You know it’s serious
We’re getting closer
This isn’t over

The pressure’s on
You feel it
But you got it all
Believe it

9 Comments

 • Jullie zijn echt toppers in met wat jullie bereikt hebben. Je hebt een prachtig leven met je Arjen en je mooie meisje Fleuri. En laat de mensen lekker kletsen jij weet wel beter. Liefs Maartje

 • Hee Bien!

  Super mooi geschreven, je kan echt trots ziJn op jullie prachTige leventje. En ach een vakantie hoeft niet altijd maar te betekenen dat je erop uit moet… Het kan Ook juist fijn zijn om dingen te doen waar je anders niet aan toe komT, toch?

  Carpe diem!

  Liefs Daisy

  Ps: oh jA: gefeliciteerd met je nieuwe ‘job’ bij de etos

 • Wat ben je toch een Mooi mens na zoveel negatIViteit over je heen te hebben gehad en dan er zo steRk uitkomen.Ik heb ook zoveel sh*t over me heen gehad en leerde op het GoeDe momenT ook een geweldige man kennen en ook biNnen 3 maanden zwanger maar als het goed voelt en je liefde word daN bekroont met zo een mooi wonder Is het eindeloos genieten onze zoon is bijna 1 jaar en als ik ook zo terug kijk ben ik ook zo dankbaar en gelukkig dat dit op me pad is gekomen. Ik zou zeggen ga zo door jullie zijn gEweldig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *