HOE KRIJG JE NOU DIE PERFECTE KRUL?!

logo_with_tagline


Eén van de meest gestelde vragen die ik krijg is toch wel ; Bien hoe krijg jij jouw krullen nou zo vol? Welke producten gebruik je?’ . Daarom dan eindelijk een blogje hier die jullie ( hopelijk ) een beetje verder helpt. Ik deel in deze blog hoe ik iedere ochtend mijn haar doe, en welke producten ik gebruik en nee dit is geen reclame voor merken maar puur een blog vanuit mijzelf voor mijn lieve volgers. Als je vragen hebt laat dan even een reactie achter, binnenkort volgt ook mijn eerste vlog waarin ik uiteraard ook een ochtend routine zal laten zien. 

Ik was mijn haar met Medavita producten, deze zijn ook bij ons te bestellen, en binnenkort ook via onze webshop. Ze ruiken heerlijk, en deze producten zijn één van de weinigen waar mijn haar niet droog van word, en niet van gaat pluizen of klitten. Meavita is een Italiaans merk, waar Arjen ook voor in Milano en in NL heeft gewerkt.

banner_right

Medavita Producten

9200000031175836

Nivea Styling Creme Gel

 

 

#1 Het belangrijkste om een mooie krul te krijgen is toch echt wel een goeie haircut, zonder dat je haar goed geknipt is krijg je geen mooie natuurlijk krul. Arjen knipt écht heel goed, niet zoals je leert te knippen zoals ik paar jaar geleden op de kappersopleiding, maar hij kijkt naar de lijnen van je gezicht en je denkt tijdens de cut ‘ Wat gebeurd er hier ‘ maar zodra je op staat en in de spiegel kijkt sta je versteld van het resultaat. 

#2 zorg dus dat je goeie producten gebruikt voor je haar, je haar heeft net als jij zelf ook voeding nodig. Via de punten zuigt je haar zuurstof en de juiste producten op, daarom is het belangrijk dat je je haar regelmatig een puntje laat knippen. Let ook op je eigen voeding, gezond eten en veel water drinken heeft een grote invloed op de kwaliteit van je haar.

#3 Oefening baart kunst, je moet gewoon een beetje handig worden in het doen van je krullen / haar. Probeer verschillende looks bij jezelf of vraag een haarstylist of kapper je erbij te helpen als je er zelf niet uit komt.

 

 

 

 

1+logo

Ik was mijn haar om de twee – drie dagen dat is ook het beste voor je haar om dat niet te vaak te doen. Vandaag heb ik mijn haar gewassen met Medavita, ná het douchen breng ik altijd wat crèmespoeling in mijn haar aan, een klein beetje masseer ik er dan vanuit de punten in zodat mijn haar iets zachter aan voelt en het minder droog is. Zorg dat je haar handdoek droog is, niet te nat en niet te droog, zodat je je haar mooier in model kunt brengen. 

Processed with VSCO with p5 preset

 

 

2

Ik kam mijn haar altijd in de richting dat ik wil dat het valt, dit zorgt ervoor dat je haar al mooier in model gaat zitten voordat je het überhaupt nog gaat stylen.

Processed with VSCO with p5 preset

 

 

 

presentasi-gambar-1-1-728

Na het kammen meng ik nivea creme met 1 pompje Medavita Hair Serum. Even in je handen wrijven en het goed over je haar verspreiden en via de punten in masseren, dus niet via de aanzet want daar word je haar vet en zwaar van. ( Excuus ik had mijn nagels wel even kunnen doen voordat ik deze foto serie ging maken haha )

Processed with VSCO with p5 preset

 

 

 

9133.ZW04_27782_LARGE-215x300

Terwijl ik mijn haar laat opdrogen aan de lucht, zonder föhn, kneed ik af en toe even goed in mijn haar om een mooie krul te creëren. Herhaal dit een paar keer, hoe droger je haar word hoe steviger je kunt kneden en hoe mooier de krul wordt.

Processed with VSCO with p5 preset

 

 

52103025

En verder? geen föhn, geen krultangen geen extra producten ? NEE! ik laat mijn haar gewoon opdrogen. Zodra mijn haar helemaal droog is, breng ik  met mijn handen mijn haar vanaf de aanzet meer in beweging, ik schud de krullen flink los zodat het een mooie volle bos is. Het kost misschien wat geduld, en voor de mensen die vroeg naar hun werk moeten en haast hebben is het dus of eerder opstaan, of met een nog wilde look de deur uit gaan.

Processed with VSCO with p5 preset

 

Dus in principe heb je niet veel nodig om met een mooie bos haar over straat te lopen. Natuurlijk hangt je look ook af van jouw type haar, maar voor elk type is een mooie look te creëren, het is de kunst om naar de juiste kapper te gaan en je kapper het vertrouwen te geven er wat van te maken. Wil jij een afspraak maken bij sterrenkapper Arjen Huffels? Bel of sms naar onze salon 06-25 17 30 33 of kijk voor meer info bij Cut by Arjen!

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Unknown

Vergeet je niet te abonneren onderaan de site!

12 Comments

 • je haar is prachtig en dat zonder föhn wow ben met je eens een goede KAPER en goede producten doen veel met je haar ik hoef er ook altijd weinig aan te doen omdat het goed geknipt is valt zo in model kijk uit naar je vlog super leuk !

 • Je hebt echt geweldige krullen. Ook al heb ik ze zelf niet toch staan er weer handige tips tussen.
  Geniet elke keer weer van je blogs ze zijn echt heerlijk om te lezen.

  Veel liefs Maartje

 • Nou om de 2-3dgn mn haar wassen is echt geen optie. Als ik uit bed kom lijkt mn haar wel ontploft en om het een beetje leuk te laten zitten de hele dag moet er echt wel: schuim en lak in,…… en daarna VOL de fohn erop. wellicht toch maar keer naar jullie salon om te checken of de kapper mn haar goed knipt.

 • Heel leuk bloG. Zou je ook een blog kunNen maKen over stijl haar en krullen maken met de stijltang. Hoe je dat het beste kunt doen, want Ik heb Gister krullen gemaakt met de krultang en t was binnen 10 min uitzaKt.. ?

  Groetjes!!! ?

 • Bien, dank voor Je blOg. Ik had hier al een tijdje op gehoopt! Ik kom snel naar de salon om een goede haircut te Krijgen van Arjen. Je haar zit echt super mooi! Ik hou ervan :-)

  Thnx voor alle tips, je bent een topper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *