Coiffure Awards Backstage!

Hét Kappersevent Van Nederland!


Unknown

Eergisteren was ik samen met mijn aller liefste hubby naar het mega spectaculaire kappersevent ; de Coiffure Award. Dit jaar zat arjen weer in de jury, en mocht hij meer dan 2400 foto’ s beoordelen. Door heel Nederland doen kappers mee aan deze grote award show. Iedereen wil beloond worden voor zijn-haar werk. Er werden vele prijzen uitgereikt, en terwijl de nominaties bekend worden gemaakt, is het in de keuken van studio 21 een chaos. Het vier-gangen diner word in een rap tempo klaargemaakt. Weten wie de winnaars zijn geworden en hoe jij eventueel deel kunt nemen voor volgend jaar? KLIK HIER

Ik mocht deze avond als Vlogger en Live Reporter werken, terwijl ik ook nog eens onwijs kon genieten van de show en het lekkere eten. Al enige tijd ben ik hard bezig met mijn eigen Tv Kanaal BIEN*VENUE  KLIK HIER , waarin ik bijzondere persoonlijkheden die mij persoonlijk aanspreken, film volg en interview. Ik ben sprakeloos van de bijzondere sterren die ik al voor mijn camera heb gekregen. Omdat ik eerst een aantal afleveringen vooruit wil monteren, ben ik dus nog steeds druk bezig met nieuwe opnames te maken en dat vergt onwijs veel werk, geduld, en onderweg zijn. Gelukkig is Arjen een hele grote steun in mijn leven, en wisselen ons werk goed af met de zorg voor fleuri. Het is echt een een blessing dat ik een man heb waarmee ik alles zo goed kan afstemmen en die mij, maar vooral ook mijn passie ondersteunt. Er zijn genoeg mannen die willen dat hun vrouw thuis zit en er niet tegen kunnen dat ze zakelijk sterk en misschien wel sterker in de schoenen staan als de man zelf. Gek eigenlijk, dat in zo’ n moderne tijd vrouwen nog altijd moeten knokken om geaccepteerd te worden en succesvol te zijn in wat zij gaan willen doen, vrijheid is alles. Ik ben pas vijfentwintig en ik merk dat ik nu pas écht begin te leven, en nu alles ontpopt wat al jaren in mij leeft en de creativiteit die ik geen podium wist te geven, zich nu ontwikkeld tot een ontzettend mooi iets. voor deze bijzondere gelegenheid heb ik een pruik gekocht, om één avond even heel lang stijl donker haar te hebben, arjen hielp mij deze goed op te zetten en dacht de hele avond dat hij met een andere vrouw was, tot gierende momenten als gevolg.

Processed with VSCO with g3 preset
Processed with VSCO

 

De hele avond heb ik in de zaal voor het podium, maar ook achter de schermen mogen filmen. Ik ben bijzondere sterren tegengekomen die ik ook heb kunnen filmen en pittige vragen heb kunnen stellen. De hele zaal zat vol met bijzondere mensen die ik wel had willen filmen, maar daar kwam ik helaas niet aan toe. Echter zijn de mensen die ik even sprak meer dan de moeite waard om naar te kijken op Bien*Venue, en jullie zullen smullen!

C79F4318-6615-4EE8-8F07-16F84815053C

 

Met de énige échte Hans KlokIMG_4334

Gezellig samen met lieve Mari van de Ven.

IMG_4326

IMG_4356

Waylon was dé grote verrassing op de after party, zijn stem vulde de zaal met een warm gevoel, iedereen ging los op zijn soul optreden. Ik wist wel dat hij al ongelofelijk goed was in zingen, maar als je hem live ziet gaan.. man man man, niet te geloven wat een sound. Er was onwijs veel pers aanwezig, diverse bladen maar ook Tv ploegen stonden te popelen om mensen te spreken. Als ik aan kwam lopen werd mij meteen meegedeeld : Wij zijn eerst aan de beurt hoor!’, waarna ik vervolgens toch eerst de desbetreffende persoon te spreken kreeg, want een meisje met een camera in haar hand is minder intimiderend dan een grote cameraploeg met vier man die al klaar staan met hun lijstje vragen. Het was leuk om te zien hoe het achter de schermen er onderling eraan toe ging. Je kunt vanaf nu dan ook mijn >>> BIEN*VENUE<<<< kanaal gaan volgen en mis je niets van al het leuks wat er nog gaat komen.

 

 

 

3 Comments

 • Lieve Bien,

  Wat een heerlijke blog weer om te lezen.
  Ik ben erg benieuwd naar Bien*Venue.
  Elke keer geniet ik weer van je blogs en alle andere leuke dingen die je doet.
  Ik heb echt respecT en waardering voor je hoe jij je af en toe door strugles heEn slaat.

  Heel veel liefs Maartje Xxx

 • Hoi ik vind je blog helemaal GEWEldig! WAAR op youtube kan ik jouw vinden WANT als ik je zoek dan GEEFt YouTube hele rare resultaten weer
  Groetjes Robin Bettencourt

  • Hi Robin, wat een lieve reacties dankjewel! Mijn kanaal heet Bien*venue. Wanneer je mijn naam in typt ziet je de zender verschijnen! XXX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *