BIEN*VENUE || INTERVIEW DO

Hallo lieve lezertjes, zitten jullie ook weer knus op de bank onder een dekentje gezellig BIEN*VENUE te kijken?;-) Jaja, mijn nieuwe online serie staat eindelijk online! Na dagen… wat zeg ik wéken monteren en filmen staan de eerste twee afleveringen online. In de eerste aflevering zie je hoe ik met veel plezier achter de schermen van de Coiffure Awards film en bijzondere persoonlijkheden interview. Die ik per ongeluk ook nog eens had gewist, en dat filmpje nou net binnen 24 uur bijna twee duizend keer was bekeken, maar goed. In de tweede aflevering interview ik een ontzettend bijzondere lieve vrouw, niemand minder dan zangeres Do.

Processed with VSCO with b1 preset
(Hier zie je dat mijn mascara al een beetje was uitgelopen van het huilen, meer zien? check de link )

Je kent Do natuurlijk van het nummer ‘Heaven’, waar ze wereldwijd mee doorbrak. Ze zong het nummer heaven zelfs op de begrafenis van mijn zus, des te meer was dat een rede voor mij om haar te interviewen. Onze ontmoeting was heel erg bijzonder, ons gesprek begon met een lach en eindigde met een traan. Iedere week zet ik weer een nieuwe toffe VLOG/AFLEVERING online, waarin je bijzondere bekende personen beter leert kennen, en een kijkje krijgt in ons privé leven.

 

Wil jij de hele aflevering zien? Klik dan op BIEN*VENUE!

 

BIEN*VENUE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *